Horecagelegenheid

Wilt u de bezoekers van uw horecagelegenheid naast uw huidige aanbod ook iets anders voorschotelen? Wilt u ze een ultiem uitje bezorgen? Om uw zaak te onderscheiden van andere aanbieders?

Escape Room Designer biedt een 3D mobiel aan in militaire stijl. VR experiences zijn tegenwoordig een regelrechte hype en steeds meer mensen willen de spanning en sensatie die dit met zich meebrengt beleven. De voormalige commando trailer is omgetoverd in een educatief en spannende virtual reality experience, waarin al je zintuigen worden geprikkeld op een interactieve manier.

Om u de mogelijkheid te geven om alle ingrediƫnten in huis te halen voor de optimale ervaring en beleving voor uw gasten, kunnen wij onze VR Mobiel op uw locatie tijdelijk of permanent laten opereren. Wij geloven dat uw bestaande aanbod en onze interactieve beleving, die helemaal inspeelt op de hedendaagse wensen van het publiek, een gegarandeerd succes zal worden.

Uw wensen zijn uiteraard te implementeren! Indien u interesse heeft om deze samenwerking met ons aan te gaan, willen wij graag met u om de tafel gaan zitten om de inhoud van deze VR room experience te bespreken.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Specificaties


Gewicht
0KG

hoogte
0cm

breedte
0cm

lengte
0m

speelduur
0
tot
0
minuten per ronde

capaciteit
0
spelers per uur
Vrijblijvende offerte aanvragen!